Karadağ Mülk Yönetimi

Karadağ, son yıllarda turizm ve gayrimenkul yatırımları açısından hızla popüler hale gelmiştir. Bu nedenle, mülk sahiplerinin doğru bir yönetim stratejisi benimsemeleri oldukça önemlidir.

Mülk Yönetimi Nedir?

Mülk Yönetimi, Karadağ’da gayrimenkul sahiplerinin mülklerini etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan bir hizmettir. Bu yönetim sistemi, hem yerel hem de yabancı yatırımcıların mülklerinden maksimum verim elde etmelerini sağlamak için tasarlanmıştır. Karadağ, son yıllarda turizm ve gayrimenkul yatırımları açısından hızla popüler hale gelmiştir. Bu nedenle, mülk sahiplerinin doğru bir yönetim stratejisi benimsemeleri oldukça önemlidir.

 

Bu hizmet gayrimenkul sahiplerinin mülklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olan kapsamlı bir hizmettir. Profesyonel yönetim, yatırımcıların zaman, enerji ve maliyet tasarrufu yapmalarını sağlarken, mülklerinden maksimum verimi elde etmelerine olanak tanır.

Neden Mülk Yönetimi?

Mülk Yönetimi, gayrimenkul sahiplerinin mülklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olan kapsamlı bir hizmettir.

Deneyim

Karadağ'ın emlak piyasasında 9+ yıllık deneyim. 100+'den fazla aktif mülk yönetimi.

Zamandan Tasarruf

Evin boş kalmasını önlemek adına tüm resmi süreçleri sizin adınıza yönetiyoruz.

Güvenilir Kiracılar

Evinizi kiraya vermeden önce kiracı adayının güvenilirliğinden emin oluyoruz.

Sabit Gelir

Mülkünüzün yönetimini sürekli olarak gelir getirecek şekilde planlıyoruz.

Sigorta

Evinizde oluşabilecek hasarlar için konut koruma sigortası sürecini yönetiyoruz.

Destek Hizmetleri

Temizlikten ev bakımına kadar tüm süreçleri sizin adınıza üstleniyor ve yönetiyoruz.

Airbnb: Home In Montenegro

4.67 Superhost - 797 Yorum

airbnb Rating
4.0
Based on 9 Reviews
airbnb
İlke
19 Haziran 2024

her sey cok guzeldi, manzara mukemmel!

airbnb
Didem
18 Haziran 2024

konum müthişti, evi bulmak çok kolay oldu. Manzara harika, tam fotoğraflarda ki gibi, Anja’ya çok teşekkür ederim özellikle sürekli sordu ve kibar. Mükemmel bir ev, mükemmel bir konaklama geçirdim. Teşekkür ederim her şey için 🙏🏽💞

airbnb
Grace
16 Haziran 2024

My friends and I decided to book this place since it was actually quite a deal to split it between three people - cheaper than any of the hostels in fact! And we are so glad that we did! The place was super quiet and peaceful, with a market and bakery nearby, plus the beach is just downtown he hill and was far more private than the center. It was very peaceful, the house was amazing and the hostess was by far the best I have seen on Airbnb! She always responded super quickly to my inquiries and was so very helpful in anything that came up! The place itself is outside the center, about an hour walk I think but the busses would run normally during the week every hour (bus stop is super close) jus the careful during the weekend because it dries not run as regularly- it was on the whim of the bus driver I guess! But the taxis are cheap and super friendly as well so it was no issue getting into town. This experience overall was incredible and would highly recommend this stay to anyone!

airbnb
Nicky
13 Haziran 2024

We had a fabulous time staying at this apartment. Location was great, just a few minutes walk to the local City supermarket which was friendly and well stocked with all the supplies you could need. To the right of the supermarket are steps leading to the waterfront where there are bars and restaurants. The public beach is accessible here too and the views are stunning. The apartment is clean and has everything you could need although it’s hard to stop looking out of the large windows at spectacular views! Anja was friendly, very helpful and eager to share any useful advice or support needed. A great apartment and a great host! We look forward to returning!

airbnb
Jason
10 Haziran 2024

Who could complain with a view like this! Anja's apartment was the perfect location for us. It was on the north side of Kotor, just 10 mins drive from old town. It was also just 10 mins from Perast, another must visit. Parking was directly outside the door and easy to get in and out. The beds were comfortable. Had everything we could need or want. If I were to visit the area again, this is where I would stay.

airbnb
Meyyappan
6 Haziran 2024

The Stay was absolutely beautiful. Scenic View 🙂 Right in middle accessible to Kotor Old Town , Peraast , Herceg Novi . Anja was totally friendly and helpful. Had a wonderful 3 day stay over there ..

airbnb
Rolf Peter
4 Haziran 2024

Sehr großes Apartment mit Balkon und toller Aussicht. Gerne wieder.

airbnb
Tuğçe Kıvılcım
27 Mayıs 2024

Anja was so helpful and kind. Apartment has stunning view and also location was great. Thanks for everything

airbnb
Linh
22 Mayıs 2024

The apartment was clean and spacious, enhancing our overall comfort. The view from the balcony was a highlight, offering a delightful experience. Additionally, the host's proactive support was a significant advantage. We appreciate the hospitality and look forward to returning. Thank you!

airbnb
Ivan
21 Mayıs 2024

Большое спасибо, этот вид был незабываемым 🤩 Anja помогала нам со всем и посоветовала прокатиться на катере по заливу - это отношение заслуживает высочайшей оценки 🙏🏻

airbnb
Eilidh
19 Mayıs 2024

An amazing stay with an even better view! The host was so helpful and attentive.

airbnb
Al
17 Mayıs 2024

We enjoyed staying at Anja’s place, especially the view from the terrace is beautiful. She was very helpful and responsive. The apartment is about 5km from the Kotor oldtown and taxi cost is 10 euro. You can also walk from the lovely path by the sea and takes about one hour.

Mülk Yönetimi Hizmetlerimiz

Ev sahibi olduktan sonra evinizi kısa ve ya uzun süreli kiralamalarla değerlendirmek istiyorsunuz, fakat Montenegro’da ikamet etmiyorsunuz, ya da buna zamanınız mı yok? Sizin adınıza her detayı düşünen ekibimizle tanışın.

OTA (Çevrimiçi Seyahat Acentesi) Kanal Yönetimi

Montenegro'daki evinizin, online platformlarda en doğru ve daha fazla görünürlüğün daha fazla rezervasyona yol açtığına inanıyoruz. 7/24 aktif fiyatlandırma stratejimiz, sürekli rakip analizi ve titiz listeleme yönetimi ile ev sahiplerimizin mülklerini bölgedeki en öne çıkan noktalara getiriyoruz, rekabetçi online kanallarda en üst düzeyde maksimum görünürlük ve karlılık sağlıyoruz. Bu başarının sonucu olarak, bizi resmi ortakları olarak seçen Booking.com ve bu prestijli ortaklık ile Booking.com tarafından geliştirilen beta ve yeni araçları deneme ayrıcalığı da dahil olmak üzere özel avantajlara ve kaynaklara erişim sağlıyoruz. Ayrıca, Booking.com'da bize özel ihtiyaçlarımızı karşılayan ve kişiselleştirilmiş destek sağlayan bir personeli ile her zaman özel olarak desteklemektedir. Bu doğrudan iletişim hattı ve özel destek, listelerimizi optimize etmede ve platformdaki performansımızı en üst düzeye çıkarmada büyük fark yaratıyor.

Çevrimiçi İtibar Yönetimi

Karadağ’daki mülk yönetimi ile ilgili en önemli farklarımız biri ise, etkili OTA (Çevrimiçi Seyahat Acentesi) kanal yönetimidir. Booking.com, Airbnb, Expedia, TripAdvisor, Google Business ve daha fazla platformları kullanarak, ev sahiplerimizin mülklerinin milyonlarca potansiyel misafire dijital olarak görüntülenmesini sağlıyoruz. Bu kapsamlı online başarı, sadece görünürlüğü artırmakla kalmıyor, aynı zamanda mülklerin itibarını ve değerini de artırıyor.

Online incelemeler, derecelendirmeler ve misafir geri bildirimlerini stratejik bir şekilde yöneterek, ev sahiplerimizin çevrimiçi itibarını korumak ve geliştirmek için aktif olarak çalışıyoruz. Özel bir ekip, misafirler tarafından yapılan herhangi bir endişe veya sorunun hızlı bir şekilde ele alınmasını sağlayarak farklı platformlardaki incelemeleri izler. İncelemelere düşünceli ve profesyonelce yanıt vererek, misafirlerimizin memnuniyetine olan bağlılığımızı gösteriyoruz ve misafir deneyimini sürekli olarak geliştirmeye çalışıyoruz.

Müşterilerimizin çevrimiçi itibarını teşvik etmek için hedeflenmiş stratejiler uyguluyoruz. Kişiselleştirilmiş iletişim, özel teşvikler veya proaktif takip gibi yöntemlerle, ev sahiplerimizin mülklerinin memnun misafirlerden olumlu incelemeler ve derecelendirmeler almasını sağlamak için özel çaba gösteriyoruz. Müşterilerimizin çevrimiçi itibarını dikkatle ve özenle yöneterek, sadece rezervasyonları ve geliri artırmakla kalmıyor, aynı zamanda mülklerinin potansiyel misafirler arasında olumlu bir algı oluşturulmasını sağlıyoruz. Online itibar yönetimimize kapsamlı bir yaklaşım, uzun vadeli başarıya ulaşmak ve yönettiğimiz mülklerin konukseverlik endüstrisinin liderleri olarak yerleştirmek ve sürekli en yukarıda tutmak temel hedeflerimizdendir.

Sosyal Medya Varlığı ile Mülk Yönetimi Hizmeti

Karadağ’daki ev yönetimiz ile ilgili, mülkünüzü geleneksel kanallardan öteye taşıyoruz. Sosyal medya platformlarında mülkünüzü en iyi şekilde tanıtıyor ve bu başarımızdan dolayı da gurur duyuyoruz, takipçilerimiz ile bağlantıda kalıyor ve dünya çapındaki trendlerden haberdar oluyoruz. Ayrıca, mülkünüzün görünürlüğünü ve cazibesini artırmak için dünya çapında etkileyici influencer’ler ile işbirliği yapıyoruz.

Sosyal medyadaki aktif varlığımızla, mülkünüzü en iyi şekilde sergiliyor, etkileyici fotoğraflar, etkileyici videolar ve ilgi çekici hikayeler paylaşıyoruz. Takipçilerimizi en son güncellemeler, promosyonlar ve konukseverlik endüstrisindeki trendler hakkında bilgilendiriyoruz, seyahat edenler ve takipçilerimiz arasında canlı bir topluluk oluşturuyoruz.

Sosyal medyayı stratejik bir pazarlama aracı olarak kullanarak ve dünya çapında etkileyicilerle işbirliği yaparak, mülkünüzün görünürlüğünü ve cazibesini artırıyor, daha fazla misafiri çekiyor ve rezervasyonları artırıyoruz. Seyahat blogcuları, yaşam tarzı etkileyicileri veya endüstri uzmanlarıyla işbirliği yaparak, mülkünüzü yeni kitlelere ulaştırıyor ve etrafında heyecan oluşturuyoruz. Montenegro'da Evde, sosyal medya ve etkileyici pazarlamanın algıları şekillendirme ve katılımı artırma gücünün farkındadır. Bağlı kalmak, güncel kalmak ve dünya çapında etkileyicilerle çalışmak suretiyle, mülkünüzün kalabalık bir pazarda öne çıkmasını sağlıyoruz, konukseverlik dünyasında daha büyük başarı ve tanınma elde ediyoruz.

Profesyonel Fotoğrafçılık Hizmetleri

Müşterilerimizin mülklerini en iyi şekilde sergilemenin anahtarlarından biri, sektördeki en profesyonel fotoğrafçılarla işbirliğimizdir. Potansiyel misafirlerin dikkatini çekmek ve rezervasyonları artırmak için görsel olarak çekici görüntülerin önemini anlıyoruz.

Bu nedenle, her mülkün en iyi şekilde sunulmasını sağlamak için yetenekli fotoğrafçılarla yakın bir şekilde çalışıyoruz. Yüksek kaliteli, etkileyici görüntüler yakalayarak, OTA (Online Seyahat Acentesi) platformlarında ve diğer dijital kanallarda rekabetten öne çıkan görsel olarak çekici listeler oluşturuyoruz. Bu profesyonel fotoğraflar, her bir mülkün benzersiz özelliklerini ve olanaklarını vurgulamanın yanı sıra potansiyel misafirlere lüks ve konfor hissi veriyor. Mükemmelliğe olan bağlılığımız, sadece mülkleri yönetmekle kalmıyor; ilk izlenimle başlayan tam bir konukseverlik deneyimi sunuyoruz. En üst düzey fotoğrafçılığa yatırım yaparak, müşterilerimizin mülklerinin kalıcı bir etki bırakmasını ve çevrimiçi olarak keşfettikleri anda misafirler üzerinde olumlu bir izlenim bırakmasını sağlıyoruz.

Mülk İnceleme ve Teknik Bakım

Home In Montenegro tarafından yönetilen evleriniz, konuklarımız için sorunsuz ve keyifli bir deneyim sağlaması için titiz bir şekilde ve düzenli olarak mülk yönetiminin yapılması ilk şartımız. Evinizin işlevselliğinin her yönünü kapsayan kapsamlı bir kontrol listesi kullanarak sürekli incelemeler yapıyoruz.

Bu check list’imizde düzenli internet sisteminin çalıştığından, tv kontrolü, klima uzaktan kumandası pillerinin işlevsel olup olmadığına kadar, hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmiyoruz. İncelemelerimiz, tüm aydınlatmalar, musluklar, duşlar, tuvaletler, pencereler ve kapıları dahil olarak, her bir öğeyi detaylı bir şekilde inceleyerek, konuklarımızın varışlarında sürprizlerle karşılaşmamalarını sağlıyoruz. İncelemeler sırasında belirlenen herhangi bir sorun, misafirlerin varışından önce bizim özel bakım ekibimiz tarafından hızlı bir şekilde ele alınıp çözülüyor. Bu proaktif yaklaşım, sadece konuk memnuniyetini artırmakla kalmadan, aynı zamanda mülkün koşullarını ve kondisyonunu da zirvede tutuyor.

Ayrıca, teknik ekibimiz, konukların konaklamaları sırasında ortaya çıkabilecek beklenmedik sorunları ele almak için 7/24 hazır durumda oluyorlar. Bozuk bir cihaz veya bir tesisat sorunu, ekibimiz, konukların konaklamaları boyunca sorunsuz bir deneyim yaşamalarını sağlamak için hazır durumda oluyorlar. Mülklerimizi sürekli olarak izleyerek ve bakımını yaparak, en yüksek kalite standartlarını koruyor ve her konuğun rahat ve endişesiz bir konaklama geçirmesini sağlıyoruz.

Ev Temizlik Hizmeti

Temel prensiplerimizden biri, konuk memnuniyetinin tekrarlayan misafirler elde etmenin anahtarı olduğudur. Her ziyaretçinin unutulmaz ve rahat bir konaklama geçirmesini sağlamak için misafir memnuniyetine derin bir şekilde bağlıyız. Temizlik ekibimiz son derece profesyonel ve sıkı bir şekilde eğitilmiştir, yönettiğimiz her mülkte en yüksek temizlik ve sunum standartlarını korur.

Misafir Memnuniyeti

Kapsamlı misapirverlik hizmetlerimiz, misafirimizin eve ulaşımı için sorunsuz transfer hizmetleri sunar, konuklarımıza varıştan ayrılışa kadar konfor ve huzur sağlar. Havaalanından ulaşım ayarlamaktan, Karadağ'ın güzelliğini keşfetmek için günlük gezilere kadar, konuklarımızın konaklamalarının tüm lojistiklerini biz hallediyoruz.

Ayrıca, 5 yıldızlı otellerin concierge hizmetlerine rakip kişiselleştirilmiş concierge hizmetleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Uzman tavsiyeler sunmak için görevli olan ekibimiz, yerel restoranlar, cazibe merkezleri ve etkinlikler hakkında bilgi vererek, konuklarımızın Karadağ'daki zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlar. Restoran rezervasyonları yapmaktan günlük geziler için tekne turları ve paddleboard maceraları gibi etkinliklerin rezervasyonlarına kadar, unutulmaz deneyimler yaratmak için her ayrıntıyla ilgileniyoruz.

Konukseverlik ve detaylara verdiğimiz önemle, beklentileri aşmaya ve konuklarımıza konaklama süresince gerçekten değerli ve önemli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Montenegro'da Evde, mülkünüz sadece olağanüstü konaklama sunmakla kalmaz, aynı zamanda her misafir üzerinde kalıcı bir iz bırakan lüks bir concierge hizmetinin kişisel dokunuşunu da sunmaktayız.

Home In Montenegro ile Yönetilen Evler Öne Çıkıyor

Mülk sahipleri için daha yüksek gelir elde etmenin ötesine giden bütüncül bir mülk yönetim yaklaşımı sunuyoruz; aynı zamanda onların stresli olmayan bir süreç yaşamalarını da sağlıyoruz. Liste optimizasyonundan konuk iletişimine ve bakım hizmetlerine kadar mülk yönetiminin her yönünü ele alarak, ev sahiplerimizin keyifle yatırımlarının getirisinden faydalanmasını sağlıyoruz.

Memnun misafirler, genellikle kaldıkları mülkleri satın alma ilgisi de gösteriyorlar, bu da mülk değerlerinin artmasına da büyük katkı sağlıyor. Home in Montenegro olarak Karadağ'a olan tutkumuz, ülkenin benzersiz kültürlerini, manzaralarını ve halkını kucaklıyoruz ve bu ülkenin sevgisi bizi konukseverlik ve profesyonellik alanında en yüksek standartları korumaya ve ilham vermeye teşvik ediyor. Yerel cazibe merkezlerini tavsiye etmek, etkinlikleri düzenlemek veya kişiselleştirilmiş concierge hizmetleri sağlamak, Karadağ'ı en iyi şekilde sunabilmek bizim için bir iş alanından öte keyifli bir hobi olarak yaptığımız bir hizmete dönüşmüştür.

Karadağ’da misafirperverlik endüstrisinin liderleri olarak, mükemmelliğe ve yeniliğe olan bağlılığımız bizim en büyük farkımızdır. Ev sahiplerimiz için olağanüstü sonuçlar elde etme ve sürekli başarı ve büyümeyi sağlama taahhüdümüzü idaalı bir şekilde sürdürüyoruz. Home in Montenegro ile evinizin uygun ellerde olduğuna güvenebilir, her misafir için maksimum getiriler ve unutulmaz bir deneyim sağlanacağından emin olabilirsiniz.

Karadağ'da Mülk/Villa Kaydı

Ev sahiplerimizin yoğun tempoları olduğunu ve turistik daire kayıtları için, belediyelerde ve yerel makamlarda zaman kaybı yaşamaması için, zamanları veya uzmanlıkları olmayabileceğini anlıyoruz. Bu nedenle, ev sahipleri adına tüm gerekli belge ve prosedürleri ele alan sorunsuz bir kayıt hizmeti sunuyoruz. Deneyimli ekibimiz, mülklerin doğru bir şekilde lisanslanması ve tüm düzenleyici standartlara uygun olması için kayıt sürecinin her yönünü ele alır. Gerekli belgeleri toplamaktan, başvuru formlarını tamamlamaktan ve sunmaktan sorumlu olmaktan, tüm işlemleri biz yapıyoruz, ev sahiplerinin zaman ve çaba harcamamasını sağlıyoruz. Kayıt hizmetimiz ile yasal olarak evinizi ve sizi güvence altına alıp tüm prosedürlerin yerel düzenlemelere uygun olarak gerçekleştirildiğinden ve evinizin yerel otoriteler tarafından belirlenen güvenlik, hijyen ve kalite standartlarını karşıladığından emin oluruz. Kayıt sürecini bize emanet ederek, ev sahipleri sorunsuz bir deneyimin tadını çıkatmalarını sağlıyoruz.

Karadağ'da Turist Kaydı

Mülk sahiplerimizin mülklerinde konaklayan tüm misafirlerin sorunsuz ve verimli bir şekilde turizm ofislerine kaydedilmesi ve turist vergilerini ödemelerini içeren mülk yönetim hizmetlerimizde bir adım daha ileri gidiyoruz. Yerel düzenlemelere uyumluluğun önemini anlıyor ve dijital kayıt sürecimiz ile fark yaratıyoruz, hem ev sahipleri hem de misafirler için kağıt işini ortadan kaldırarak, tüm misafirlerin ve ev sahiplerimizin evlerinde konaklamasını sağlıyor.

Dijital kayıt sistemimiz, misafirleri elektronik olarak kaydiyoruz. Bu sadece yerel düzenlemelere uyumu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda misafirlerin dijital kayıt sürecimizin sağladığı kolaylık ve verimliliği takdir etmesini sağlıyor. Memnun misafirlerin gelecekteki konaklamalar için geri dönme olasılıkları daha yükselip ve kendi arkadaş ve ailelerine mülklerimizi önerme olasılıkları artırıyor, bu da ev sahiplerimiz için artan rezervasyonlar ve gelirler anlamına geliyor.

Konuk memnuniyetine öncelik vermek ve sorunsuz bir kayıt deneyimi sağlamak suretiyle, misafirlerle pozitif ilişkiler geliştirip ve mülklerimize bağlılığı pekiştiriyoruz. Home in Montenegro ile konuk memnuniyetinin, konukseverlik endüstrisinde başarı için anahtar olduğunu anlıyoruz. Turist kaydını dijital ve verimli bir şekilde ele alarak, sadece uyumluluğu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda genel konuk deneyimini geliştiriyoruz, ev sahiplerimiz için sürekli başarı ve büyüme sağlıyoruz.

Gelir Raporları ve Finansal Hizmetler

Ev sahiplerimizin mülklerini yönetirken şeffaflık ve verimlilik ilkesine inanıyoruz. Bu nedenle, ev sahiplerimizin bilgilendirilmesini ve finansal olarak güvende olmalarını sağlamak için kapsamlı gelir raporları ve finansal hizmetler sunuyoruz. Ekibimiz, ev sahiplerimizin adına finansal yönetimin ile ilgili tüm konuları ele alır.

Bu, kira gelirlerini, masrafları ve karları net bir şekilde gösteren detaylı gelir raporlarının oluşturulmasını içerir. Bu raporlar, her ev sahibinin belirli ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiştir ve tam şeffaflık sağlamak için düzenli aralıklarla sunulur. Gelir raporlarına ek olarak, ev sahiplerimizin faturalarını, yerel vergilerini ve mülk sigorta primlerini ödemelerini de ev sahibi adına yapıyoruz. Bu finansal sorumlulukları ev sahiplerimizin adına yöneterek, mülklerinin yerel düzenlemelere uygun ve beklenmedik olaylara karşı tamamen korunmuş kalmasını sağlıyoruz.

Ayrıca, muhasebe hizmetlerimiz, mülkle ilgili tüm finansal işlemleri ve kayıtları ele almayı içerir. Kiralama ödemelerini izlemekten bakım masraflarını yönetmeye kadar, ev sahiplerimizin mülkleriyle ilgili doğru ve güncel finansal kayıtları tutuyoruz. Ev sahiplerimiz, mülklerinin uygun ellerde olduğundan emin olarak rahat bir nefes almaları en büyük amacımız. Mülk yönetiminin her finansal yönünün etkili ve verimli bir şekilde ele alındığından emin olmak ve profesyonelliğe olan bağlılığımız sayesinde, ev sahiplerimizin diğer önceliklerine güvenle odaklanmalarını sağlıyoruz.

Ücretsiz Teklif Alın

Mülk yönetimi talebiniz için aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Deneyimli ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Ev Yönetimi - TR

Listeleri Karşılaştır