Home In Montenegro

Home In Montenegro ile Karadağ’da ev satın alabilir, kiralayabilir veya satın aldığınız evin veya otelinizin sizin yerinize yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

Hakkımızda

Montenegro’da Ev, villa ve otel sahipleri için profesyonel mülk ve otel yönetimi hizmetleri sunuyoruz. Köklerimiz 2002’de Türkiye’de kurulduktan sonra küresel olarak genişleyerek, dünya çapında 46 otel ve 100’den fazla mülkü yönetiyoruz. 2016’dan bu yana Karadağ’daki büyüyen faaliyetlerimiz ile iki otel ve 100’den fazla mülkü yönetmekten gurur duyuyoruz.

 

Mükemmelliğe olan bağlılığımızın bir sonucu olarak, 2020’de Montenegro’da ‘’En İyi Kiralama Şirketi Avrupa Emlak Ödülü’’’ne layık görüldük. Bu saygın ödül, İngiltere’de sunulan, olağanüstü hizmet sunma ve sektör standartlarını aşmak için gösterdiğimiz öabayı ve bağlılığımızı vurguluyor. Montenegro’da Airbnb’de 9 yıldan fazla deneyimiz ve 100’den fazla mülkün yönetimine sahip olmakla da gurur duyuyoruz.

 

Kazandığımız ve devamlılıkla sürdürdüğümüz bu çok prestijli ‘’SUPERHOST’’ ünvanı, olağanüstü konukseverlik sunma ve konuk beklentilerini sürekli olarak aşmak için verdiğimiz hizmet kalitesini göstermektedir. Portföyümüz her yıl Karadağ’da sürekli olarak büyürken global olarak da Kıbrıs ve Kuveyt gibi yeni ülkelerde de genişlediğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Neden Home In Montenegro?

Kazandığımız ve devamlılıkla sürdürdüğümüz bu çok prestijli ‘’SUPERHOST’’ ünvanı, olağanüstü konukseverlik sunma ve konuk beklentilerini sürekli olarak aşmak için verdiğimiz hizmet kalitesini göstermektedir.

22 yıl

22+ senelik tecrübe

46 otel

46+ otel yönetimi

100 ev

100+ ev yönetimi

Projelerimiz

Mevcut evlerin satışına veya kiralanmasına aracılık eden Home In Montenegro aynı zamanda kendi projelerini geliştirmektedir. Satın almak veya kiralamak için Casa Montenegro ve Casa Montenegro Collection projelerimizi inceleyin.

Casa Montenegro Collection

Casa Montenegro

Adriyatik’in yeni gözdesi Montenegro’da huzur ve eğlence dolu bir yaşam alanı kuruldu: Casa Montenegro. Siz de Kotor Körfezinde, tüm koya hakim lokasyonda, panoramik deniz ve doğa manzaralı bir eve sahip olabilirsiniz.

Casa Montenegro Collection

Casa Montenegro Collection

Yakında

Hizmetlerimiz

Ev sahibi olduktan sonra evinizi kısa ve ya uzun süreli kiralamalarla değerlendirmek istiyorsunuz, fakat Montenegro’da ikamet etmiyorsunuz, ya da buna zamanınız mı yok? Sizin adınıza her detayı düşünen ekibimizle tanışın.

Ev Yönetimi

Evinizi kısa ve ya uzun süreli kiralamalarla değerlendirmeyi planlıyorsanız Home In Montenegro'nun deneyimli ekibi ile tanışın.

Otel Yönetimi

Home In Montenegro'nun profesyonel ekibi ile Türkiye veya Karadağ'da bulunan otelinizin sizin için yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

Satın Alma

Home In Montenegro'nun geniş portföyündeki evleri inceleyebilir ve bütçenize uygun eve Montenegro'da sahip olabilirsiniz.

Kiralama

Geniş portföyümüzdeki evleri inceleyerek kısa veya uzun dönem kiralama yaparak Montenegro'da yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz Teklif Alın

Aşağıdaki formu kullanarak almak istediğiniz hizmet ile ilgili bize ulaşabilirsiniz. Deneyimli ekiplerimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.

Teklif Alın - TR

Listeleri Karşılaştır